Birthe's Madside

 

Gratineret torsk og spinat
4 personer
  • 400-600 g torskestykker

  • 450 g hel spinat

  • 1 løg

  • 2 tsk olie

  • 1 dl fiskebouillon

  • 1/4 liter 13% fløde

  • 1 tsk majsstivelse

  • 1 spsk hakket frisk basilikum

  • ½ tsk salt

  • peber

  • 50 g reven ost, gerne Emmentaler

Torsken lægges i en smurt ildfast form. Spinaten grovhakkes. Løget hakkes. Spinat og løg svitses på panden i olie. Bouillon, fløde majsstivelse, basilikum, salt og peber tilsættes. Saucen hældes over torskestykkerne. Osten drysses over. Gratineres i ovnen ved 225 °C, ca. 15 min.

Kilde: SuperBrugsen Reklameavis - Thomas Broch

 

 

Birthe's Madside