Birthe's Madside

 

Gravlaks med Gylden Høkersauce
  • 8-16 skiver gravad laks

  • salatblade

  • 1 bundt dild

  •  

  • Sauce:

  • 3 spsk almindelig stærk sennep

  • 3 spsk sød fransk sennep

  • 2 spsk sukker

  • 1 tsk groft salt

  • 1 spsk vineddike

  • 2 spsk Gylden høker snaps

  • 6 spsk olie

  • 4-6 spsk creme fraiche 18 %

  • 1 dl hakket dild

Sennep, sukker og salt pioskes sammen. Eddike og snaps piskes i dråbevis og derefter olien. Creme fraiche og hakket dild vendes i. Smages til med snaps og salt. Laksen arrangeres på et serveringsfad og pyntes med salatblade og dild. Saucen serveres til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside