Birthe's Madside

 

Græske rejer
4 personer
  • 8-10 flåede tomater eller 2 ds flåede tomater
  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk oregano
  • ½ tsk salt
  • groftkværnet peber
  • 200 g rejer
  • 1-2 spsk hakket persille
  • 75-100 g fetaost

Tomaterne hakkes (væden hældes fra dåsetomater) og kommes i en gryde. Løg og hvidløg hakkes og tilsættes sammen med oregano, salt og peber. Småkoger under låg i ca. 5 min. Tomatblandingen fordeles i 4 ildfaste portionsskåle. Rejerne lægges oven i tomaterne, persille og fetaost brækket i små bidder kommes over. Stilles i ovnen 15-20 min ved 225 grader.

Tips: Skålene kan stå færdige og tildækkede 3-4 timer i køleskab, inden de stilles i ovnen.

Serveres varme med flutes.

Kilde: Forretter og frokostretter fra Brugsen

 

 

Birthe's Madside