Birthe's Madside

 

Grøn forel med citron
Fisk - Personer: 4
  • 4 portionsforeller
  • 1 bundt persille, finthakket
  • 1 bundt purløg, finthakket
  • 1 blegselleristængel, fintsn.
  • salt og peber
  • 2 spsk mel
  • ½ dl olie
  • 2 spsk smør
  • ½ salatagurk
  • 1 citron
  • Kraft Light Creme Fr. dress. eller Kraft Rhode Island dr.

Her er brugt portionsforeller, men i stedet kan bruges makrel og sild, ligesom også fileter af fladfisk er egnet. Kom halvdelen af de hakkede krydderurter samt blegselleri i forellerne. Krydr dem med salt og peber og vend dem i mel. Steg dem i olie og smør på panden 3-4 min. på hver side. Drys med resten af krydderurterne lige inden de serveres. Garnér med citronbåde og agurkestykker og servér Kraft dressing til sammen med små kogte pillekartofler.

Kilde: Kenneth Skovly Pedersen, 12 Aug 93

 

 

Birthe's Madside