Birthe's Madside

 

Grønsaltet torsk
4 personer
  • 2 kg torsk
  • 1 del eddike
  • 3 dele vand
  • salt
  • peberkorn
  • 3 laurbærblade
  • Sovs:
  • 1 stort løg
  • 1 bæger høvlet peberrod
  • 2 ps. revet peberrod
  • 1 bæger peberrodssalat
  • 2 pk. smør
  • hakket persille

Torsken skæres ud i ca.5 cm.store stykker,og saltes ca.18 timer. Kogelagen tilberedes og koges godt igennem. Torskestykkerne skylles under rindende vand. Koger ca. 15 min. i lagen.

Sovs: Smørret smeltes ved svag varme,og peberroden tilsættes. Finthakket løg samt persille kommes i, og man smager til med salt og peber.

Serveres med franskbrød eller flutes.

Kilde: Helle Olsen

 

 

Birthe's Madside