Birthe's Madside

 

Hellefisk på spid
Grill, Fisk, Hellefisk - Personer: 4
  • 600 g Hellefisk i store tern
  • ½ kg Sherry tomater
  • 1/4 kg Små forkogte løg
  • 2 Grøn peberfrugt i store tern
  • 1 ds Minimajs, drænet
  • Dressing Til Pensling:
  • ½ dl Olivenolie
  • 3 spsk Citronsaft
  • Fint hakket persille
  • Lidt knust grøn peber eller rosenpeber

Hellefisk, tomater, løg, peberfrugt og minimajs sættes på spid skiftevis: fisk, tomat, fisk, løg, fisk, peberfrugt, fisk, majs osv. Stop ca. 5 cm fra spid-spidsen. Dressing røres godt sammen. Fisk og grønsager pensles med dressingen. Grill fisk og grønsager ca. 2-3 min. på hver side (her er tale om 4 sider). Vurder fisk og grønsager i duft, farve og mørhed. Serveres med friskbagt landbrød, årstidens salat (spidskål, blomkål, squash, friske ærter, bredbladet persille m.v.). Hertil dressing eller sauce efter smag og behag.

Kilde: Andre Dewald, 13 Maj 93

 

 

Birthe's Madside