Birthe's Madside

 

Helleflynder mimosa
4 personer
  • 450 g frossen helbladet spinat

  • 1 tsk salt

  • 600 g helleflynderfilet

  • 1 spsk sennep

  • 2 hårdkogte æg

  • 2 spsk hakket persille

  • 2 spsk hakket dild

  • ½ tsk salt

  • 2 spsk citronsaft

  • 20 g smeltet smør  

Optø spinaten i en gryde ved svag varme og hæld væden fra. Fordel spinaten i bunden af et smurt ovnfast fad. Skær helleflynderfileter i 4-5 cm brede stykker og smør dem med sennep. Pil og hak æggene. Bland de hakkede æg på en tallerken med persille og dild. Vend helleflynderstykkerne i æggeblandingen og læg dem ovenpå spinaten. Drys fisken med lidt salt. Sæt fadet i ovnen på midterrillen i 12-15 minutter ved 200 grader, til fisken er mør. Bland citronsaft ogb smør og hæld det over fisken, når de tager den ud af ovnen. Serveres med flutes eller kartofler til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2  

 

 

Birthe's Madside