Birthe's Madside

 

Hornfisk i gele
  • 1 kg hornfisk
  • 2 laurbærblade
  • 6 peberkorn
  • 1 lille løg
  • 1 helt bundt persille
  • 1 citron
  • 3 dl tør hvidvin
  • 5 dl vand
  • 10 blade husblas
  • 1 lille stykke salatagurk

Vin, vand peberkorn, laurbær, 1 par stilke persille og løget i skiver koges sagte et kvarters tid. Hornfisken skæres i skiver, der drysses med salt. Lad hornfisken pochere ca. 5-8 min. i kogelagen. De tages op, når de er møre; men stadig faste og afkøles. Si lagen. Fisken pilles for ben. Citron og agurk skæres i tynde skiver og persillen plukkes i små stykker.

Kilde: Salig Kringelbach - Niels K. Madsen

 

 

Birthe's Madside