Birthe's Madside

 

Hummer med mango og papaya
4 personer
  • 2 Kogte hummere
  • 2 Limefrugter
  • 2 Mangofrugter
  • 4 Okra i tynde skiver
  • 2 Papayafrugter
  • 2 spsk Hvidvinseddike
  • 1 Frisk rød chili, finthakket
  • Tabasco

Gør hummerne istand, og skær kødet i centimeterstore stykker. (Hvis man har lyst, kan man bevare klokødet intakt til garnering). Halver mangoerne og skrab kødet ud af skallerne. Halver papayaerne, skrab kernerne ud og skær kødet i tern. Skræl limefrugterne med en kniv og skær fileterne fri. Læg mangoen i en kasserolle sammen med vineddike og chili. Lad det simre i 10 minutter. Kom papaya og okra i og lad det simre yderligere et par minutter. Tilsæt lime og hummer, lad det koge op, og smag til med salt og et par dråber tabasco.

Kilde: Victor Waldenstrøm, "Det suveræne køkken. Mindre fedt/lækker mad".

 

 

Birthe's Madside