Birthe's Madside

 

Indiske rejer i karry
Fisk 4 personer
  • 2 dl løse ris
  • 500 g dybhavsrejer
  • 2 spsk olie
  • 1 løg
  • 1 tsk karry
  • 3 spsk hvedemel
  • 2½ dl mælk
  • 1 bouillonterning
  • Stødt ingefær
  • Citronsaft
  • Salt

Risen koges efter princippet: to kopper vand til en kop ris. Svits karryen i olien. Når karryen er brændt af, svitses det hakkede løg med. Kom mel på og rør rundt. Når det bruner, kommes så meget mælk og evt. bouillonterning ved, at saucen er tyk. Smag til med ingefær, citronsaft og salt. Rejerne varmes igennem og serveres med de løse ris

Kilde: Livsglad mad, Borgan’s forlag.

John Erik Hansen 12/12-95.

 

 

Birthe's Madside