Birthe's Madside

 

Italiensk fiskepande
4 personer
  • 500 g torsk eller kullerfilet

  • 1 løg

  • 1 fed hvidløg

  • 1 spsk olie

  • 1 dåse hakkede tomater

  • 1 tsk salt

  • peber

  • 250 g champignoner

  • 1 tsk tørret basilikum

  • 6-8 oliven

  • hakket persille

Gå torksefiletern erfter for småben og skær dem i 4-5 cm brede stykker. Pil og hak løget og hvidløget. Svits løgene i en dyb pande i olien. Tilsæt de hakkede tomater, salt og peber. Kog saucen småt uden låg i 5-6 minutter. Læg fisken i panden og lad den simre 3-4 minutter, til den er mør. Rens svampene, skær dem i skiver og svits dem 3-4 minutter på en tør pande. Kom svampene i retten og smag til med basilikum, salt og peber. Pynt retten med hakkede sorte oliven og persille. Server løse ris til, gerne blandet med majs og ærter.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside