Birthe's Madside

 

Jambalaya
Fisk 4 personer
  • 2 dl løseris kogt i fiskebouillon
  • 300 g pillede rejer
  • 200 g kogt skinke
  • 1 stort løg
  • 1 grøn peberfrugt
  • 20 g smør
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk hvedemel
  • 4 dl tomatsaft
  • 1 kvist timian
  • Salt - friskkværnet peber

Kog risen efter princippet: to kopper vand til én kop ris. Hak løget og svits det med det pressede hvidløg. Strø mel over, rør rundt og hæld tomatsaften ved. Kog ind til en tyk sauce. Skær skinken og peberfrugten i tern og varm dem og rejerne i saucen. Smag til med salt og peber og servér rygende varm til den varme ris.

Kilde: Livsglad mad, Borgan’s forlag.

John Erik Hansen 12/12-95.

 

 

Birthe's Madside