Birthe's Madside

 

Kålrabi med stenbiderrogn
  • ½ kg kålrabi

  • 2 fed hvidløg

  • 5 g smør

  • 1 dl hvidvin

  • 1 tsk estragon, tørret

  • 3/4 dl fløde 13

  • 1 tsk maizenamel

  • ½ bundt persille

  • 4 tsk revet peberrod

  • 200 g stenbiderrogn

Skræl kålrabien og skær den i stave på ½ x ½ x 3 cm. Pil og hak hvidløg og svits det i smør i en gryde. tilsæt kålrabi, hvidvin, estragon og lidt salt. Lad det småkoge under låg til kålrabien er knap mør og vinen næsten er kogt væk. Rør maizenamel i fløden og bland det med kålrabi og kog igennem. Krydr med salt og peber. Anret med revet peberrod, hakket persille, stenbiderrogn og skiver af ristet rugbrød.

Kilde: Københavns Radio: Lørdagskanalen

 

 

Birthe's Madside