Birthe's Madside

 

Kammuslinger med Noilly Prat
4 personer
  • 20 kammuslinger

  • 2 spsk blandede krydderurter

  • 1 porre

  • 1 stilk selleri

  • 1 gulerod

  • champignons

  • 1 spsk moset tomat

  • 10 cl piskefløde

  • 10 cl Noilly Prat

  • 100 g smør

  • salt og peber

Skær porre, selleri, og gulerod i småstykker, og kog dem i 5 min i saltet vand. Vandet sigtes fra, og de småkoger derefter i 8 min, i smør. Svits de hakkede champignons i 8 min, i en kasserolle. Tilsæt moset tomat, grøntsagerne samt salt og peber. Derefter tilsættes Noilly Prat og kammuslingerne. Det koger i 5 min. Fjernes fra varmen og står endnu i 5 min. Anret kammuslingerne i et serveringsfad. Kog saucen ind og tilsæt fløden. Lad den koge i 5 min, og fjern den fra varmen. Smørret røres i med en ske, det tilsmages med krydderier og saucen hældes over.

Kilde: Kim Rasmussen Frost

 

 

Birthe's Madside