Birthe's Madside

 

Karolines frokostsild
Fisk, Forret - Personer: 4
  • 4 lg Kartofler
  • 25 g Smør
  • 2 dl Cremefraiche
  • 1 Zittauerløg
  • 2 Marinerede sildefileter eller 1 glas kaviar
  • Pynt:
  • Løgringe og purløg

Tænd ovnen og indstil den på 200°. Skrub kartoflerne meget omhyggeligt med en stiv skurebørste. Tør dem helt tørre med papir fra køkkenrullen. Pensl kartoflerne med smeltet smør og læg dem i et ovnfast fad. Bag kartoflerne til de er møre, fra 1 time til 5 kvarter. Mærk dem med en kødnål, når de er møre. Skær et kryds i hver, ca. 1 cm dybt. Klem kartoflerne let i hver ende, så de åbner sig. Læg en skefuld creme fraiche i hver. Pynt med udskårne sildefileter, løgringe og purløg. Servér kartoflerne varme som forret.

 

 

Birthe's Madside