Birthe's Madside

 

Kaviarrand 2
6 personer
  • 2 glas rød kaviar

  • 4 hårdkogte æg

  • 1/4 revet løg

  • 2 spsk mayonnaise

  • ½ bundt finthakket dild

  • 100 g rejer

  • saften af ½ citron

  • salt, peber

  • 2½ dl cremefraiche 18 %

  • 5 blade husblas

Tilbehør:

  • rejer

  • asparges

  • hårdkogte æg

  • citronskiver

  • dild

  • flutes

Hæld kaviaren i en skål og del æggene to gange i en æggedeler. Rør alle ingredienser, undtagen husblasen, i skålen. Opløs husblasen i lidt varmt vand. Hæld det i kaviarblandingen. Hæld blandingen i en smurt form der stilles køligt i et par timer, hvorefter den vendes ud på et fad og pyntes med rejer, asparges, hårdkogte æg, citronskiver og dild.

Servering: Serveres med lune flutes til.

Kilde: Rikke Mikkelsen

 

 

Birthe's Madside