Birthe's Madside

 

Kæmpe fiskefrikadeller med rødbedesalat
4 personer
  • Frikadeller:
  • 400 gram torsk uden ben, som er hakket til fars i en blender
  • 1 spsk olivenolie
  • Rødbedeblanding:
  • 2 rødbeder
  • 2 æbler
  • 25 gr hakkede hasselnødder
  • Dressing:
  • saften fra 1 rød grapefrugt
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk honning, (helst Akaciehonning)
  • Andet tilbehør:
  • fintreven peberrod
  • salt og peber

Del torskefarsen i fire lige store dele og form dem som frikadeller. Olien varmes på panden. Fiskefrikadellerne steges ved svag varme i godt 4 minutter på hver side.

Rødbeder og æbler rives groft og blandes med de hakkede hasselnødder.

Dressingen piskes sammen og hældes over rødbedeblanding.

 

 

Birthe's Madside