Birthe's Madside

 

Knurhane
4 personer
  • 750 g kartofler

  • 1 stort løg

  • 2 fed hvidløg

  • 2½ dl piskefløde

  • revet muskatnød

  • 8 fileter af knurhane ca. 800 g

  • mel

  • smør

  • 250 g hindbær (evt. frosne)

  • 1-2 tsk tørret estragon

  • 1 spsk Dijonsennep

  • hindbæreddike (eller mild vineddike) efter smag

Kartoflerne skrælles og skæres i ret tynde skiver. Lægges lagvis med finthakket løg i et smurt ovnfast fad. Fløden smages til med salt, peber, hvidløg, samt muskat. Det hældes over kartoflerne der bages ved 200 grader til der er møre ( ca. 45 min.) Til vinagretten passeres hindbærene ( eller blendes ) igennem en sigte. Tilsættes sennep og estragon, og tilsmages med eddiken, lige inden serveringen koges den op et kort øjeblik. Fisken vendes i mel krydres med salt og peber og steges gylden i smør. Serveres med årstidens grøntsager.

Kilde: Kim Rasmussen Frost

 

 

Birthe's Madside