Birthe's Madside

 

Kogt torsk, tilbehør

Hos os har KOGT TORSK hidtil bestået af: Kogt torsk, smeltet smør, sennepssovs og kartofler. Nu er der også skønne farver og dejlig ekstra smag.

  • ristede baconterninger (brun)

  • ægteterninger (gul, hvid)

  • rødbeder i fløde (rød)

  • persilleduske med saltdrys (grøn)

Køb bacon udternet. Fås i pakker. Det er både billigst og nemmest. Tørrist terningerne på panden. Kan serveres både varme, lunkne eller kolde efter smag.

Hårdkog æggene, og lad dem gå igennem æggedeleren på kryds og på tværs. Skub ternene ud, så farverne kommer til sin ret.

Udrør revet peberrod i piskefløde. Tilsæt udternede rødbedestykker. Lidt salt. Bør trække, hvorved fløden syrner til behagelig konsistens.

Tørre persilleduske dyppes i veg. olie. På plade i ovn. 100°, 1 time. Dup de knastørre duske i salt.

Serveres i små skåle - gerne flere - så farverne "spredes" ud.

Kilde: Gode husmødre fra Lyngby og Jylland

 

 

Birthe's Madside