Birthe's Madside

 

Kold fiskeanretning
Fisk, Forret - Personer: 6
  • 6 lg Rødspættefileter
  • 1 Zittauerløg
  • Dildkviste
  • Kogelage:
  • 2 dl Vand
  • 1 tb Eddike
  • 1 ts Groft salt
  • 1 Laurbærblad
  • 5 Peberkorn
  • Pynt:
  • Salatblade
  • 150 g Rejer
  • 1 cn Små slikasparges
  • 1 Tomat skåret i både
  • 1 Citron skåret i både
  • Brøndkarse eller dild
  • Tilbehør:
  • Flüte

Creme fraiche-sauce med sennep og dild (se anden opskrift)

Halvér fileterne på langs og rul dem sammen fra den spidse ende om et lille stykke zittauerløg og en kvist dild. Fæstn fileterne med tandstikkere. Stil dem tæt sammen i en lile gryde. Hæld kogelagen ved og damp dem under tætsluttende låg ved svag varme 5-10 min. Afkøl dem i lagen. Anret dem portionsvis på salatblade og pynt dem. Hæld lidt af creme fraice-saucen over fisken.

 

 

Birthe's Madside