Birthe's Madside

 

Kotletfisk med dildsauce
Fisk 4 personer
  • 1 koteletfisk-filet ca 600 g
  • Kogelage:
  • 7 dl vand
  • 1 spsk eddike
  • 1½ tsk groft salt
  • 4 hele peberkorn
  • 2 laurbærblade
  • Dildsauce:
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 dl mælk
  • 1½ dl kogelage
  • 25 g smør
  • 3 spsk friskhakket dild
  • ½ tsk groft salt
  • Pynt:
  • Dildkviste
  • Tilbehør:
  • Kartofler og ærter

Fjerne evt. ben fra koteletfisken og del den i 6-8 stykker.

Kogelage: Kog ingredienserne sammen i 5 min. Læg fiskestykkerne i og kog dem ved svag varme i ca 10 min. Tag dem op og hold dem varme.

Dildsauce: Pisk mel og mælk sammen i en tukbundet gryde. Tilsæt kogelage og smør. Kog saucen godt igennem. Tilsæt dild og smag til med salt. Hæld saucen over fiskestykkerne ved serveringen.

 

 

Birthe's Madside