Birthe's Madside

 

Krabberagout med ribs

  • 1 kg krabbekløer

  • 1 spsk risvin (eller tør sherry)

  • 1 spsk kinesisk soya

  • 1 spsk Maizena

  • ½ tsk stødt ingefær

  • 1 lille fed knust hvidløg

  • 1 spsk vindruekerneolie

  • 150 g ribs

  • salatblade (gerne flere slags)

Krabbekløerne koges i rigeligt, letsaltet vand i ca. 8 min. Afkøler i lagen. Til marinaden røres risvinen sanmt soya med maizena samt ingefær og hvidløg. Kløerne knuses let, kødet tages ud, marineres i lagen i ca. 10 min. Krabbekød og marinade kommes på en pande med varm olie og lidt af ribsne, og ristes hurtigt af. Anbringes på strimler af salat og pyntes med resten af ribsne. Som forret, serveret med grovbrød. Som hovedret, desuden med løse eller vilde ris.

Kilde: Kim Rasmussen Frost

 

 

Birthe's Madside