Birthe's Madside

 

Kreolerrejer
4 personer
  • 4 spsk. olie

  • 12-15 okra, flækkede og med enderne skåret af

  • 2 store løg, fint hakkede

  • 1 grøn peberfrugt, fint hakket

  • 2 stilke bladselleri i skiver

  • 1 fed hvidløg, finthakket

  • 2 dåser flåede tomater

  • 2 laurbærbladet

  • friskkværnet peber

  • ¼ tysk cayennepeber

  • saften af 1 citron

  • 1 spsk worcestershiresauce

  • 350 g kogte rejer

Varm olien i en tykbundet gryde og svits okraerne i 10 min. Tag dem op med en hulske. Svits løg, peberfrugt, selleri i ca. 5 min. Tilsæt tomaterne med saft, laurbærblade, krydderier og okra. Lad blandingen simre i 30 min. Tilsæt citronsaft og worcestershiresauce og bring retten i kog igen. Kom rejerne i. Når de er gennemvarme, er retten færdig. Retten skal ikke jævnes da okraerne udskiller stivelse.

Serveres med løse ris.

Kilde: Jon Hoffmann

 

 

Birthe's Madside