Birthe's Madside

 

Krydrede laksekoteletter
Hovedretter, Fisk - Personer: 4
  • 4 skive laks 2 cm
  • smør til stegning
  • salt, peber, dild, citron
  • Sennepsdressing Med Agurk:
  • 1 dl kvark
  • 1 dl ymer
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 spsk sennep, fransk
  • 1 spsk timian
  • salt og peber
  • 1 agurk

Rør ingredienserne til dressingen sammen. Skær agurken i terninger og bland dem i. Smag til med sennep, salt og evt. lidt eddike, og lad salaten trække mens laksen steges. Steg lakseskiverne i letbrunet smør på panden 5-6 min. på hver side. Drys med salt og peber og rigeligt hakket dild. Servér med citron, kartofler og sennepsdressing med agurk.

Kilde: Stine Hansen, 23 Aug 93

 

 

Birthe's Madside