Birthe's Madside

 

Kuller, Bagt
4 personer
  • 800 g frisk kuller (eller anden torskefisk)

  • oliven olie

  • 4 dl fiskefond

  • 1 dl hvidvin

  • 2 bakker karse

  • 1 skalotteløg

  • 200 g usaltet smør

  • 100 g bacon

  • 1 rød peberfrugt

  • 100 g vilde ris

Fisken renses for ben, og lægges på en smurt plade, pensles med olivenolie. Den hakkede bacon kommes på, og de bages i ovnen ved 210 grader i ca. 15 min. Sauce: Løget hakkes fint og sauteres i olivenolie, vinen tilsættes, og den koges næsten væk, til sidst kommes fonden på, og det koges ind til ca. 1 dl. Saucen piskes op med smørret, og tilsættes grofthakket karse. Pyntes med fintsnittet piment og serveres med kogte ris.

Kilde: Kim Rasmussen Frost

 

 

Birthe's Madside