Birthe's Madside

 

Kulmulefileter med rødbedepasta
  • 300 g rødbedepasta, se Grunddej til pasta
  • 4 stk kulmule a 150 g
  • 50 skalotteløg
  • 2 dl hvidvin
  • 3-4 forårsløg
  • ½ dl olivenolie

Kom lidt olivenolie i et ildfast fad. Krydr kulmulefileterne med salt og peber, læg dem i fadet og bag ca. 10 minutter ved 175 grader.

Kør rødbedepastaen gennem pastamaskinen til f.eks. spaghetti. Kog rødbedepastaen som anvist i Grunddej til pasta, når fisken er færdigbagt. Lad pastaen dryppe af i en sigte.

Hak skalotteløgene og sauter dem møre i lidt olivenolie. Kom hvidvin ved og kog ned til en trediedel. Kom pastavandet og fiskesaften fra kulmulefadet ved. Kog igennem, pisk olivenolie i. Hak porretoppe eller forårsløgtoppe i og smag til med salt og peber. Vend rødbedepastaen i og server med den bagte fisk.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside