Birthe's Madside

 

Laks med pasta, spinat og hollandaise
4 personer
  • 500 g fersk laks
  • salt
  • peber
  • saften af ½ limefrugt
  • 25 g smør
  • 1 pakke frossen, hel spinat
  • smør
  • reven muskat
  • hollandaisesauce fra dåse eller pakke
  • 12 lasagneplader

Del laksestykket i 4 lige store stykker, drys med salt og peber, dryp med limesaft og læg fisken i et smørsmurt, ovnfast fad. Dæk med folie og damp fisken ved 200 grader varm ovn i 15-20 minutter.

Hæld væden fra den optøede spinat og svits spinaten i lidt smør. Smag til med salt, peber og revenmuskat. Kog lasagneplader som beskrevet på pakken og varm hollanddaisesaucen. Fordel spinaten på varme tallekener og læg laksestykkerne oven på. Dæk til sidst med kogte lasagneplader. Hæld den varme hollandaisesauce over hver portion og giv dampede grønne asparges eller ærter til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside