Birthe's Madside

 

Lilly's rejeret
4-6 personer

I stedet for kinakål kan der bruges lucerne spirer, eller avocado i skiver. I stedet for alm. pillede rejer kan der bruges skalrejer.

  • 6 æg

  • 125 g smør

  • 1½ dl cremefraiche

  • snittet kinakål

  • evt. lidt krølsalat

  • 400 g rejer

  1. Æggene koges ca. 10 min.

  2. De afkøles, pilles og hakkes fint.

  3. Smørret smeltes og røres i æggemassen.

  4. Blandingen lægges i en tærteform.

  5. Cremefraiche smøres over æggemassen.

  6. Formen stilles i køleskabet til smørret stivner.

  7. Hvis der bruges krølsalat lægges det yderst i en ring, derefter kinakål, og i midten lægges et bjerg af rejer.

Serveres med lune flutes, og evt. dressing; Bland cremefraiche med Thousand Island.

Kilde: Sussi H. Ørndorf

 

 

Birthe's Madside