Birthe's Madside

 

Lun kartoffelsalat med torsk
  • 200g kogt torsk uden skind og ben
  • 800 g kogte kolde kartofler
  • 1 icebergsalat
  • 1 løg
  • ½ dl olivenolie
  • 1½ spsk balsamicoeddike
  • 1 tsk sukker
  • 25 g syltede kappers
  • 2 dl øko creme fraiche 18 %
  • 2 røde peberfrugter
  • 2 spsk eddike
  • ¾ dl vand

Skær kartoflerne i mindre stykker. Riv salaten i stykker, skyl den og lad den dryppe af. Pil og hak løget fint. Kom olie, balsamico og sukker på en pande og kog løgterningerne i 2-3 minutter under omrøring. Tag det af blusset og rør kappers og creme fraiche i sammen med kartoffelstykkerne.. Fjern stilk og frøstol fra peberfrugterne og skær dem i stykker. Damp dem under låg i en pande i vand og eddike i 5-6 minutter. Anret salaten i bunden af en serveringsskål. Vend torskestykkerne forsigtigt i kartoffelsalaten og kom det i midten. Pynt med de varme peberfrugtstykker og hæld lagen over. Server evt. sammen med ristet rugbrød.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside