Birthe's Madside

 

Makaroni fiskesalat
8 personer
  • 250 g makaronistykker
  • 500 g fiskefileter
  • 125 g frosne rejer
  • salt
  • peber
  • 3 stænger bladselleri
  • 1 bundt purløg
  • 250 g rå hvidkål
  • 150 g mayonnaise
  • 1 dl creme fraiche
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 citron
  • 2 æg
  • brønkarse eller dild
  • evt. 1 fiskeboouillonterning

Kog makaronien i rigeligt, letsaltet vand 5 – 8 minutter efter anvisningen på pakken. Lad dem dryppe af. Damp fiskefileterne møre i vand, evt. tilsat en fiskebouillonterning. Lad rejerne tø op og dryppe af. Kog æggene hårde, pil dem. Rens og skyl selleristængerne. Skær dem i tynde skiver. Skær hvidkålen i tændstiktynde strimler. Rør mayonnaise, creme fraiche og olivenolie sammen i en stor skål. Smag til med citronsaft, salt og peber. Pluk fisken i bidder. Vend alle ingredienser til salaten (undtagen æg og brøndkarse) i dressingen. Klip purløgen fint og vend den i. Kom salaten op på et aflangt fad. Pynt med æggeskiver og grønt.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside