Birthe's Madside

 

Marinerede muslinger i zuccini
Forret - Personer: 4
  • 1 ds Muslinger naturel (ca 250g)
  • 4 Små Zuccini eller 2 store
  • Marinade:
  • 2 spsk Vineddike
  • 4 spsk Majsolie
  • 2 spsk Muslingelage
  • 3 spsk Hakket persille eller purløg
  • 1 tsk Salt
  • Sort peber

Muslingerne dryppes af i en sigte, og lagen gemmes. Til marinaden blandes vineddike, olie, muslingelage, salt, peber og persille eller purløg. Muslingerne lægges i marinaden i ca. 1 time. Zuccinierne flækkes på langs og udhules med en ske. Skallerne gemmes, og indmaden skæres i tern. Disse blandes med muslingerne, og blandingen fyldes i zucciniskallerne. Drysses med persille eller purløg, og serveres med brød og evt. smør

Tilberedningstid: Ca. 20 min.+tid til marinering ca.1 time.

Kilde: Michael Aggerholm,17 Aug 93

 

 

Birthe's Madside