Birthe's Madside

 

Mayonnaise af røget fisk på hvidløgsbrød
Fisk 4 personer
  • 2 grønne peberfrugter
  • 200 g røget makrel
  • 200 g røget torsk
  • 100 g mayonnaise
  • 7 fed hvidløg
  • 6 skiver hvedebrød
  • 6 spsk olivenolie
  • Friskkværnet peber

Skyl peberfrugterne, fjern stilk og frøstol. Skær dem i strimler og svits dem i 4 spsk. olie til de er bløde. Afkøl dem. Bland mayonnaisen med to knuste fed hvidløg og tilsæt fiskekødet. Smag til med sort peber. Konsistensen må ikke være for stiv. Knus resten af hvidløgene, bland dem med et par spsk. olie og pensl brødskiverne på begge sider.

Toast skiverne: Halvér brødskiverne og fordel lidt af peberblandingen på hver. Top med mayonnaise-blandingen.

 

 

Birthe's Madside