Birthe's Madside

 

Meuniérestegte ørreder med mandelflager
4 personer
  • 4 portionsørreder
  • 1 bundt persille
  • stødt anis
  • 160 g mandelflager
  • 2-3 spsk citronsaft
  • salt og peber
  • 1 citron skåret i både

De rengjorte ørreder fyldes med fint plukket persille, drys over med en anelse anis, og kom et par små klatter smør ind over persillen, hæft bugeb sammen med kødnål. Brun ørrederne i smør på panden, drys over med lidt salt. Når de er brune på begge sider kommes citronsaften henover. Læg ørrederne i bradepanden og sæt dem i en varm ovn ved 200 grader. Lad dem stå 5 minutter, fordel så mandelflagerne henover. Kom nogle gode klatter smør ved og lad dem stege ca 10 min. mere.

Server små nye kartofler og citronbåde til.

 

 

Birthe's Madside