Birthe's Madside

 

Middelhavstorsk
4 personer
  • ca. 500 g torskefileter
  • 1 courgette
  • 2 rødløg i både
  • 1 aubergine
  • 1½ spsk olivenolie
  • 8 fed hvidløg
  • 2 tsk Sel de vie provence krydderi
  • 2 dl hønsebouillon
  • 1 spsk tomatkoncentrat
  • 1 tsk salt, peber
  • 3 tomater i skiver
  • Tilbehør:
  • kartofler eller pasta

Aubergine og courgette skæres i tynde skiver og svitses i olie sammen med løg i en gryde. Hvidløg, kryderi, bouillon, tomatkoncentrat, salt og peber tilsættes. Snurrer sammen ca. 15 min. Tomater vendes forsigtigt i. Grydens indhold kommes i et fad. Fisken skæres i 4cm brede stykker og lægges oven på grøntsagerne. Fisken dryppes med lidt olivenolie og retten drysses med lidt salt. Stilles i ovnen ca. 15 min ved 200 grader på miderste ovnribbe til fisken er mør.

Kilde: Jon Hoffmann

 

 

Birthe's Madside