Birthe's Madside

 

Muslinger med pistou
4 personer
  • godt 1 kg blåmuslinger

  •  

  • Pistou:

  • 3 spsk pinjekerner

  • 30 g blødt smør

  • 1 spsk olivenolie

  • 1 fed presset hvidløg

  • 1 spsk friskhakket basilikum

  • 2 spsk friskhakket persille

Rens og tilberedmuslingerne (se under sømandskonens muslinger). Tag muslinger op af gryden. Si lagen og kog den goft ind uden låg. Hak pinjekernerne meget fint. Rør det bløde smør med ca. 3 spsk muslingelage, olie, hvidløg, pinjekerner, basilikum og persille. Åbn muslingerne og anret dem portionsvis på ovnfaste tallerkner eller i et ovnfast fad. Dryp pistouen over og sæt muslingerne i ovnen i 1-2 minutter under grill.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside