Birthe's Madside

 

Nem fransk fiskeragout
  • 250 g dybfrosne kammuslinger
  • 1 dåse geddefarsruller
  • 250 g champignoner
  • 150 g østershatte
  • 1 bundt grønne løg
  • 2 spsk koncentreret tomatpuré
  • 2 dl hvidvin
  • smør
  • salt
  • peber
  • mel
  • 1½ dl fløde
  • 6-8 kinarejer
  • esdragon
  • ½ liter fiskebouillon (terning)

Giv de optøede kammuslinger et opkog i letsaltet vand og tag dem op. Skær løgene i mindre stykker og damp dem møre 6-8 minutter. Tilsæt skivede champignoner og udskårne østereshatte og lad dem svitse nogle minutter, hvorefter der tilsættes tomatpuré og hvidvin, en kvist esdragon, en bouillonterning, salt og peber. Farsruller og kammuslinger skæres i skiver, vendes i eml og steges gyldne i smør på panden 1 minut. Kommes i gryden. Rist derefter kinarejerne og kom dem i. Hæld fløden i og smag tetten til. Skyen kan jævnes med en meljævning. Servér med grovboller og grøn salat.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside