Birthe's Madside

 

Nudler med rejer og asparges
Japansk, forretter, pasta 4 personer
  • ½ pakke ægnudler
  • 250 g grønne asparges
  • 1 mellemstort løg
  • 1 spsk olie
  • 2 dl fiskebouillon
  • ½ dl sake eller tør sherry
  • 1 spsk sojasauce
  • 1 tsk majsstivelse
  • 1/4 dl vand
  • 200 g optøede rejer

Nudlerne koges efter anvisning på emballagen. Afdryppes i en sigte. Den træede ende brækkes af aspargesene, og de skæres i 3-4 cm stykker. Løget hakkes fint. Løget svitses i olie et par minutter uden at tage farve. Aspargesene svitses med yderligere et par minutter. Bouillon, sake og sojasauce tilsættess. Snurrer sammen 3-4 minutters. Majsstivelsen udrøres i vand og røres is. Rejerne vendes i. Koges kort igennem. Nudlerne vendes i.

 

 

Birthe's Madside