Birthe's Madside

 

Ovnbagt vildlaks med grønt og pasta
Hovedret, Fisk - Personer: 4
  • 1 Vildlaks … 750-850 g
  • 12 Skalotteløg
  • 1 bundt dild eller persille
  • 2 dl tør hvidvin
  • 50 g smør
  • salt og peber
  • 1 tsk Maizena
  • 250 g fettuccine pasta

Den optøede vildlaks fyldes med finthakkede skalotteløg og krydderurter, hvorefter den krydres med salt og peber. Laksen lægges i en lille smurt bradepande, hvor hvidvinen hældes ved, og smørret fordeles i små stykker på laksen. Fisken dækkes med alufolie og dampes i ovnen i ca. 30 min. ved 200°. Fiskefonden jævnes let med Maizena rørt ud i koldt vand, og serveres til laksen sammen med friskkogt fettuccine.

Kilde: Andre Dewald, 21 Oct 93

 

 

Birthe's Madside