Birthe's Madside

 

Pandedampede rødspætter i grønt
Fisk, hovedret 4 personer
  • 4 potions rødspætter
  • 1 bundt dild
  • 1 bundt skalotteløg
  • 2 tomater
  • 200 g smør
  • 1 dl vand
  • Salt
  • Peber

Skyld og tør rødspætterne og læg dem i en stor pande som er smurt med rigeligt smør. Hak persillen groft. Pil og hak løget. Fordel dild, persille og hakket løg over rødspætterne. Krydr med salt og peber og kom tomatskiver øverst. Fordel resten af smørret i klatter over fisken og hæld vand ved. Læg låg på panden og lad rødspætterne dampe møre ved svag varme i ca. 20 minutter.

Servér rødspætterne med nye kartofler.

Kilde: Kim Lykkegaard 15-04-1997

 

 

Birthe's Madside