Birthe's Madside

 

Pasta med rejer
Pasta, fisk, italiensk, forret 4 personer
  • 1 rød peber
  • 2 dl fiskebouillon
  • 1 dl hvidvin
  • 2 tsk majsstivelse
  • 1 dl fløde 13%
  • 2 spsk klippet purløg
  • 1 pk (150 g) luksus rejer
  • Frisk kværnet peber
  • 200 g pasta, f.eks. Tagliatelle
  • Tilbehør:
  • Hvedebrød og evt. hakket persille

Peberfrugten renses og skæres i små terninger. Fiskebouillon, vin og peberfrugt snurrer sammen i ca. 5 min. Majsstivelsen udrøres i fløden og røres i saucen. Purløg og de optøede rejer kommes i. Retten varmes igennem 1-2 min. Smages til med peber. Pastaen koges efter anvisning på emballagen. Rejesaucen hældes over pastaen eller serveres til.

Tilberedningstid: 25 min. Heraf arbejdstid: 25 min.

Energi pr. pers: 2100 kilojoule (500 kcal)

Energifordeling: Protein 17% - 20 g kulhydrat 70% - 86 g fedt 10% - 6 g alkohol 3% - 2 g

 

 

Birthe's Madside