Birthe's Madside

 

Pasta med rejer og karry
Pasta 4 personer
  • 350 g frisk båndpasta
  • 24 store pillede rejer
  • 2 store skalotteløg
  • 25 g smør
  • 3 tsk mild karry
  • ½ dåse hakkede tomater
  • 1½ dl tør hvidvin
  • 2½ dl piskefløde
  • Salt og peber
  • 40 g rosiner
  • 50 g pinjekerner

Pil og hak løgene meget fint. Svits dem i smørret sammen med karrry. Tilsæt hvidvin og flåede tomater og kog et øjeblik. Kom fløden ved og kog nu sovsen ved svag varme i 10 minutter. Smag den til. Vend rejer og rosiner i, og varm det kun lige igennem. Kog pastaen i et par minutter, lad den dryppe af, og anret straks med saucen over. Drys med pinjekerner, og pynt med en ekstra reje. Spises straks.

Kilde: Tillæg til Femina, Sommerekstra 1995

 

 

Birthe's Madside