Birthe's Madside

 

Pasta med røget stenbider, fennikel og citron
  • 300 g pasta
  • 250-300 g røget stenbiderfilet
  • 150 g stenbiderrogn
  • 1 citron
  • 1 lille fennikelknold + top
  • ½ spsk blå birkes
  • 6 spsk olivenolie

Pluk stenbiderfileterne i ens stykker. Skær citronernes skal bort, så frugtkødet blottes. Skær citronkødet løst mellem hinderne med en lille skarp lille kniv. Skær de enkelte citronbåde i mindre stykker. Hold citronen over en skål, så saften samles op. Pres "skroget" over skålen. Skær fenniklen meget tyndt. Bland med citronsaften. Lun olivenolien i en sauterpande. Vend birkes, stenbider, fennikel og citronbåde i og varm det hele op.

Kog pastaen som beskrevet i Grunddej til pasta. Lad den dryppe af. Vend den i saucen. Fordel rognen heri. Hak fennikeltoppe og kom det på toppen.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside