Birthe's Madside

 

Pasta med tun og røget hellefisk
Hovedret, Pasta - Personer: 4
  • 250 g Grøn båndspaghetti
  • 1 Dåse tun i vand
  • 200 g Røget hellefisk
  • 250 g Champignon
  • 15 g Margarine
  • 4 Store tomater
  • 1 ½ dl Creme fraiche 18%
  • 1 dl Mælk
  • 2 Æg
  • 75 g Reven parmesanost
  • 1 Bundt persille
  • 1 Fed hvidløg
  • Salt og peber

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Læg halvdelen i et smurt ovnfast fad. Skær hellefisken i tynde strimler og del tunfisken i små stykker. Læg de to slags fisk ovenpå pastaen og fordel resten af pastaen henover fisken. Rens champignon, skær dem i skiver og svits dem i margarine. Skær tomaterne i skiver, fordel champignon og dernæst tomater ovenpå pastaen. Bland creme fraiche, æg, parmesanost, mælk, hakket persille og knust hvidløg sammen og krydr med salt og peber. Hæld æggemassen over retten og sæt den i ovnen ved 200° i 25-30 min.

Kilde: Andre Dewald, 18 Jun 93

 

 

Birthe's Madside