Birthe's Madside

 

Sardinpostej (tjekkisk)
1-2 personer - Sardinková pomazánka
  • 1 dåse sardiner
  • 1 klat smør
  • 1 citron til pynt
  • 2-3 tsk. citronsaft
  • 1-2 finthakkede skalotteløg
  • fransk flüte eller Kvickly's italiensk brød
  • salt & friskkværnet sort peber

Læg sardiner i en stenmorter eller en kraftig skål sammen med de finthakkede skalotteløg og smør. Stød dette sammen i en morter med støderen eller i skålen med en træske til blandingen er helt fintkornet som en puré. Tilsæt derpå citronsaften , salt & peber.

Servering: Bør lægges i køleskabet mindst ½ time før serveringen. Sardinpostej smøres på brødet og pyntes med citronskiver.

Forslag til drikkevarer: Øl.

Kilde: Zuzana Vasa

 

 

Birthe's Madside