Birthe's Madside

 

Skagen fiskepostej
4 personer

En let fiskepostej med skaldyr.

Fisken blendes sammen med et æg og halvdelen af hvidvin, fløde, salt og peber og kommes i en 9 dl aluform, som smørres med olie eller smør. Jomfruhummerne pilles og lægges i et lag oven på den halve blendede fars i aluformen. Blend den resterende fisk med den sidste halvdel af æg, hvidvin, fløde, samt den hakkede dild og chile-sauce, og fordel det ud over hummerhalerne. Smør alufolie og læg det over formen. Bag postejen midt i ovnen ved 200 gr. i ca. en time.

Servering: Kan serveres varm, men bliver bedst efter afkøling, og et par dage i køleskab efter bagning giver en yderst pikant smag. Anrettes på frokosttallerken: 1 pæn skive postej rød krølsalat 2 overskårne cherrytomater + fiskesauce eller dildsauce og hjemmebagte flutes.

Kilde: Poul Birk

 

 

Birthe's Madside