Birthe's Madside

 

Spinat og laksetærte
Hovedret, Pies, Grøntsager, Fisk - Personer: 2
  • Dej:
  • 100 g Margarine
  • 3 dl Mel
  • ½ spsk Salt
  • 1½ spsk Vand
  • Fyld:
  • 150 g Røget laks
  • 300 g Frossen spinat
  • 3 Æg
  • 1½ dl Fløde 13%
  • 100 g Mozarella
  • 1 Fed hvidløg
  • 1 tsk Salt
  • 1/4 tsk Sød chilli

Margarinen smuldres i melet+salt. Det hele samles med vandet. Stilles kold (fryser) i ca 15 min. Udrulles og ligges i smurt tærteform. Forbages i 12 min v. 200 grader. Kog frossen spinat i lidt vand, sammen med hvidløg (presset). Si vandet fra. Skær laks i strimler (mindre stykker). Pisk æg og fløde sammen. Tilsæt resten af ingridienserne og rør sammen. Hæld massen i den den forbagte tærtebund og bag i 30 min ved 200 grader.

Kilde: Morten Andersen, 06 Dec 93

 

 

Birthe's Madside