Birthe's Madside

 

Stegte jomfruhummerhaler i rispapir på basilikumtomat
4 personer
  • 16 jomfruhummerhaler

  • 16 små stykker rispapir

  • 4 store modne tomater

  • frisk basilikum

  • 1 fed hvidløg

  • 1 spsk balsamico eller anden mild vineddike

  • 2 spsk olivenolie

Halerne pilles ud af de rå jomfruhummer og krydres let med salt og friskkværnet peber. Rispapiret blødgøres ved at dyppe dem et kort øjeblik i varmt vand, og de lægges tæt omkring hummerhalerne, tomaterne skæres i ikke for tynde skiver og der presses hvidløg over dem. Hummerhalerne steges hurtigt gyldne på en hed pande i 1 spsk af olien Tages op og holdes varme. Tomaterne lunes hurtigt på samme pande og lægges på varme tallerkner. Der klippes lidt frisk basilikum over. Resten af olien piskes med balsimico og hældes over tomaterne Hummerhalerne kommes på og det pyntes med hele basilikumblade.

Kilde: Kim Rasmussen Frost

 

 

Birthe's Madside