Birthe's Madside

 

Stegt hornfiskefilet med persille og spidskål
4 personer
  • 2-3 udbenede hornfisk, ca. 800 gr.
  • 1 spidskål
  • piskefløde
  • 1 bundt persille
  • peberrod
  • mel
  • smør
  • Tilbehør:
  • nye kartofler
  1. Gå fileterne efter for ben, krydr dem med salt og peber. Hak persillen og fordel den på kødsiden. Luk fileterne sammen på tværs(hale mod hoved). Vend dem i mel og steg dem i smør ca. 7 minutter på hver side.(Læg evt. en tallerken ovenpå fileterne de første par minutter). Del hver filet i to ved serveringen.
  2. Snit kålen groft, smid stokken bort. Sauter kålen i lidt smør, kom fløde på, kog til det tykner let og smag til med salt og peber. Høvl eller riv peberrod og vend det i kål og fløde umiddelbart før serveringen. Giv nye kartofler til.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside