Birthe's Madside

 

Stegt rokkevinge med rødløg, oliven og grønne tomater
4 personer
  • 4 stk rokkevingefilet a ca. 150 g
  • rugmel
  • 3 rødløg
  • 3 porrer
  • 1 spsk kapers
  • 10 stk grønne oliven befriet for sten
  • 1 dl hvidvinseddike
  • muskatnød
  • smør
  • salt
  • peber
  1. Skær rødløgene i tynde både. Skær tomater i mindre tern og porrer i skrå skiver. Hak oliven og kapers.
  2. Kom løg og eddike i en gryde, bring i kog, læg låg på og dampkog 2 minutter. Tag løgene op.
  3. Sauter tomater og porrer i smør til de er møre og faldet let sammen. Krydr med salt, peber og muskatnød. Vend forsigt kapers, rødløg og oliven i de sauterede grøntsager og varm igennem.
  4. Vend imens rokkefileterne i rugmel. Krydr med salt og peber. Brun 3-4 minutter i smør på begge sider.

Smag grøntsagsblandingen til med den eddike løgene har kogt i og server med fisken.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside