Birthe's Madside

 

Stegt sennepssild

  • 4 ferske - udbenede - sild

  • 1 bdt. hakket persille

  • Dijon sennep

  • rugmel

  • salt, peber,

  • 100 g smør

  • Sildelage:

  • 1 ltr eddike

  • ½ dl sukker

  • 1 snittet løg

  • 2½ spsk peberkorn

  • lidt hvid peber

  • Pynt:

  • 2 rødløg i ringe

  • 100 g smørristede kapers.

Lagen koges med de forskellige ingredienser og koges ind til det halve, sigtes. Persillen blandes med sennep, og det smøres på indersiden af de skyllede, tørrede sild. De krydres med salt og peber, foldes og vendes i rugmel. Steges lysebrune i smør og kommes i et ovnfast fad. Lages hældes over og de trækker i ca. 6 timer. Varmes i en forvarmet ovn ( 225 grader). Serveres med groft rugbrød og Dijon sennep.

Kilde: Kim Rasmussen Frost

 

 

Birthe's Madside